OKQ8 och obefintlig service nattetid.

OKQ8 Häggviksrondellen, kl. 05:30 ungefär… (Den omskrivna fina miljöstationen)

Avsikt: Snabbtvätt plus tömma blåsan!!!

Snubben: Ivrig med att tvätta golvet bakom stängd dörr. Ingen kontakt…
Går till luckan med Mercan utanför, alltså ingen tvekan om om att det är Stockholms mest välrenommerade Taxibolag som är på besök (Efter nästan 13 timmars jobb) med förare som är in i helvete pissnödig.

Snubben kommer till luckan…
Jag: Öppnas inte tvätthallarna förrns man petat in kortet?
Snubben: Jo så är det!
Jag: Kan jag få låna muggen
Snubben: Nej, jag släpper inte någon vid den här tiden!
Jag: MÅLLÖS (ser jag farlig ut?!?!?)
Funderar på att skita i att att tvätta bilen och åka därifrån, men kan inte göra så mot dagföraren. Funderar på att pissa i tvätthallen men min goda uppfostran stoppar mig. Tvätten gick undan ska ni veta. Stannade på vägen hem, säger inte var och pissade efter vägen ute i naturen. Jävla OKQ8!
Handlar frukost och lite annat vid Stora Väsby på vägen hem samt beklagar mig för den trevliga killen på Shell/Seven Eleven (Där man släpps in oavsett tid på dygnet).
Han (leende): Känner igen det där. Har jobbat på OKQ8 tidigare. Det sitter liksom i väggarna det där med dålig service.

Leve Shell/Seven Eleven och Statoil, där kan man service, men inte på OKQ8 på den fina nya macken i Häggvik. Rena golv bakom stängda dörrar och fyllda osålda hyllor med gammalt bröd nattetid.

Funderar att klippa mitt privata OKQ8-kort som ändå inte funkar eftersom man måste ringa och aktivera kortet av någon outgrundlig anledning. Kortet och kontot som jag haft i runt 40 år.

4 reaktioner till “OKQ8 och obefintlig service nattetid.”

  1. Det som är fullständigt obegripligt är att OKQ8 satsar enorma pengar på en mack, syns i massmedia som en tipp topp anläggning när det gäller miljö och sedan anställer puckon som prioriterar skinande golv i tomma lokaler med massor av fyllda hyllor med allehanda varor. Och så får man inte komma in och handla trots att man har öppet dygnet om.

    Undrar om dom anställt en idiot eller om OKQ8 har en idiotisk policy? Kunder lär dom i alla fall inte få. Själv kommer jag att tanka gas där i yttersta nödfall och istället prioritera Statoil bäde vad gäller Biogas till Taxin, frukostvaror, fika under natten och snabbmat då och då. OKQ8 kan flyga och fara!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s