Om

Entreprenör, Författare, IT-konsult. Verksam inom IT sedan 1973 som fast anställd inom olika företag. Tidigare även taxiförare inom Taxi Stockholm även om det inte rattas som taxiförare numera. Anledningen är att jag även varit chaufför för Freys Hyrverk men det är slut med det med. Jag har gått och blivit pensionär!

Jag har tillbringat merparten av mina IT-år inom SAS där 80-talets era med Jan Carlzon vid rodret påverkade mig mest.

Som god tvåa är 90-talet där Kvalitet blev min röda tråd och ledstjärna. Uttrycket ”Ständig Förbättring” har mer eller mindre blivit ett ”Mantra” som genomsyrar det mesta som jag sysslar med idag. Jag la nog grunden till mitt filosoferande om verksamheter under den perioden.

Dokument Management inom speciellt Microsoft SharePoint 2007 va ett område som inte bara var min specialitet utan även ett djupt intresse.

Microsofts bästa produkt genom tiderna är och förblir Word! Som Word-nörd har jag följt verktyget sedan det kom och jag har aldrig ångrat bytet från Word Perfect till Microsoft Word. Övriga program som tangerar Word är naturligtvis Outlook, PowerPoint, Excel och även Project. Som du ser, basutbudet av verktyg i Microsoft Office.

Jag har fem böcker skrivna och publicerade. En om SharePoint 2007, Word 2007 , Outlook 2007 och 2010, Project 2010 samt Excel 2010. De fysiska böcker har jag sedan flera år lagt ner och tagit bort från den så kallade bokmarknaden men jag har nyligen publicerat dem i PDF-format på min hemsida. Du når dem via https://blandatsvamlat.blog/bocker-fran-rigit/.

Jag har dessutom en blogg som du hittar via https://blandatsvamlat.blog

Övrig information om mig har du via min hemsida RIGIT.se.

Twitter: @rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s