Kopplingen mellan Windows 8, OneDrive, Office 2013 och Windows Phone är stark!

Kopplingen är stark och känns dessutom naturlig när jag nu kör alla produkterna tillsammans. Det känns inte som att jag behöver några andra verktyg i min vardag. Men det finns ett stort om!

Det vill till att säkerheten är stark och tillförlitlig!

Skulle det senare visa sig att OneDrive är vidöppen via någon bakdörr eller på grund av något fel i den programvara som styr OneDrive då är det kört! Då är jag den förste att kasta första stenen. OneDrive måste vara idiotsäkert!

Att jag uttalar ett krav på ett sådant kompromisslöst sätt beror just på enkelheten samt kopplingen av hjälpmedel i PC, Pekplatta samt Windows Phone oavsett version för mig som användare. Det är nämligen jätteenkelt och frestande att använda OneDrive, eller molnet som det heter, till allt möjligt. Orsaken är att man då alltid har allt med sig i sin Windows Phone.

Alltså, uppdatera ofta inloggningen i din telefon, PC eller pekplatta när du kommit så långt som jag har.

Jag är i molnet med det mesta och jag gillar lösningen. Allt hade varit enklare för mig om jag haft den lösningen innan min gamla Laptop kraschade. Som det nu är kommer det att ta tid att hämta in allt som för närvarande ligger i backup-filer på en extern HD.

Hejsningar
Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s