Surfplatta eller Laptop?

För min del är beslutet redan fattat i och med att min gamla Laptop gav upp lagom inför bokslut och deklaration.

Det blev alltså en 11-tums Laptop med Windows 8.1 i och med att tangentbord va ett måste från start. Lekte helt kort med tanken att istället skaffa en pekplatta med Windows 8, men efter att ha surfat runt och kollat priser så var saken klar. Traditionella Laptops är mycket prisvärda idag och man kan, om man så vill, kladda på skärmen om man tycker att det är kul.

Nu, när jag haft möjligheten med pekskärm och tangentbord i en och samma dator så är det i princip aldrig då jag rör pekskärmen. Men jag håller möjligheten öppen tills vidare.

”Elvatummaren” är dessutom så liten och nätt att ha med sig så för tillfället undrar jag vad pekplattan egentligen tillför i motsvarande storlek. Jag vill understryka att jag har en Samsung Galaxy Tab 3 samt en Nokia Lumia 820 med Windows Phone 8 där den sistnämnda går varm dagligen medan den 10-tum stora pekplattan blir liggande oanvänd. En detalj som påverkar är att Android känns som en gammal lösning jämfört med Windows Phone 8.

På återläsande
Roffe

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s