Posten har infört det stora vansinnet!

Så har då paketet till Svärmor i Småland kommit i retur till COOP i Märsta. Vad är resultatet? En avi där sambon måste betala 110 kronor för att få ut svärmors kläder eftersom man ska ha betalt för att klistra nya streckkoder på paketet.

Det hela är en form av bedrägeri som gör mig heligt förbannad!

Läs: http://blogg.idg.se/roffe/2012/03/26/postidioti-eller-ur-led-r-tiden/

Lägg ner Posten och utrym glashuset i Solna. Det finns flyktingar som behöver bostad. Eller är det idioterna på ICA i Småland som ska kölhalas. Eller ska jag gå ner och välta montrar på COOP i Märsta. Det finns ju ingen att ställa till svars. Inser att alla kommer att skylla på varandra i detta avreglerade samhälle där idiotiska systemlösningar införs på löpande band.

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Posten har infört det stora vansinnet!”

  1. @ Roffe

    Meningen med dom där avregleringarna är inte och har aldrig varit att det ska ”bli bättre” utan att genomföra modeller som gör att det går att plocka ut pengar i så många led som möjligt, så mycket som möjligt för så lite som möjligt från så många som möjligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s