Det stora hånet!

Postens idiotiska paketsystem tar nya dimensioner. Slutklämmen på denna sorgliga och bedrägliga historia visar på hur urdåligt Postens paketdistributionssystem fungerar.

Sambon har nu hämtat ut det jävla paketet för 110 kronor där det går att läsa om anledningen till att paketet skickades i retur.

Ej efterfrågad, jisses…

 

DSCF7287

Jag säger då det. På en Ica-butik i Småland finns den svaga länken i Postens fina säkra postdistributionssystem byggt på streckkodsvansinnet. En individ som är så in i h-e korkad att denne kryssar i fel anledning. Det hade varit mer rätt att kryssa i VÄGRAD ovan eftersom det var exakt vad som hände. Men Postens statistik måste ju dölja vansinnet.

Nästa gång jag åker till Småland och hälsar på, ska jag åka till ICA-butiken och välta montrar. Nåt ska man väl få ut av alla kostnader dom orsakat oss. Får väl ta en paus i livet med att sitta i finkan. Det kan det väl vara värt? Eller vad tycker du? Postens idiotiska system har gjort varenda en av oss helt maktlös och de drar in kosing till höga chefer med raffinerat bedrägeri.

Hängde du inte med? Börja då från början…

1. Första inlägget

2. Andra inlägget

3. Läs det här inlägget från början

Morsning!

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s