Telefonsäljare och dolda nummer!

Varför är det tillåtet att ringa från ett nummer som i “displejen” visar “Dolt nummer” eller “Skyddat nummer”? När jag påpekar att vi i vår familj aldrig för samtal med okända som döljer vem de är så hör jag att jag uppfattas som besvärlig. För en stund sedan var det någon, som visserligen presenterade sig med namn, som sökte min sambo och som ringde från ett “Skyddat nummer”. Han uppgav sitt företags namn, men det kan vem som helst göra!

Jag är oerhört trött och irriterad på att de flesta skyller på att man ringer via sin företagsväxel och att denna dåliga växel (red. anm.) inte kan visa växelns nummer! Skärpning! Byt ut programvaran i era växlar samt hantera oss kunder och konsumenter med respekt. För vår respekt förtjänar ni inte och några avtal eller köp blir det aldrig! I alla fall från min sida!

Jag kräver att den som ringer är spårbar, annars blir det inget samtal! Det måste bli ett slut på det här ofoget bland telefonsäljare som ringer och trakasserar oss i hemmet. Visa vem du är eller törs du inte?

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s