Meningslöst att följa Juholt på Twitter

Så nu har jag hakat av den politikern. Dessutom tänker jag inte klicka på “Gilla” på hans plats i Facebook. Någon måtta får det vara på tokigheterna i mina sociala nätverk.

Jag är övertygad om att Twitter kommer att få hög betydelse vid nästa val. Du kanske har lagt märke till att jag vurmar för Twitter i samband med politik och politiker. Anledningen är att jag upplever en närhet till politiker som kan sina sociala medier. Det som även händer är att förtroendet för de som behärskar kombinationen Twitter/Personlig blogg samt behärskar att kombinera mediet genom “Pytte-länkar” i sina Tweets ökar hos mig. Jag får ju reda på saker där informationen dessutom inte är filtrerad av en journalist. Det sistnämnda den viktigaste anledning till att jag söker information via Twitter.

De politiker som kan sin sak når mig som väljare på ett helt annat sätt än de som inte har en aning om vad verktyget kan göra för deras politiska budskap.

Jag har just ställt en fråga till Anna-Karin Hatt via Twitter som jag tycker är viktig eftersom jag inte vet svaret på frågan. Dessutom är det spännande att se henne beskriva de ideologiska skillnaderna mellan begreppen Socialliberal och Socialdemokrat.

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s