Galaxy Tab och Google Maps

Det bästa hjälpmedlet jag har som Taxiförare är Google Maps i min Galaxy Tab. Det hjälpmedlet får gamla hederliga Taxikartan att framstå som rena stenåldern. Dessutom uppskattar vissa betrodda att låna den för att se Stockholmsvädret, vart vi åker eller om de vill läsa valfri tidning.

När jag kommer hem så kollar jag alltid vart jag kört vilket medför att minnet jag har av sträckan även visualiseras i form av kartbilder och även från ovan.

Naturligtvis har jag även GPS och andra hjälpmedel som kompletterar Tabben.

Eniro och Hitta funkar även de men Google Maps gillar jag bäst.

Dessutom kan jag Twittra om jag så vill, läsa Facebook eller helt enkelt följa nyhetsflödet medans jag väntar på körningar. Att läsa min mejl går även det bra men det är ingen som mejlar mig nattetid.

4 reaktioner till “Galaxy Tab och Google Maps”

    1. Jag vet inte om det är ett bra svar på din fråga men youtube funkar klockrent. Dessutom går det utmärkt att filma med tabben och direkt kolla på filmen i ett mycket bra format omgående. Som att ha filmkamera och projekt eller TV i en och samma apparat. 7 tum är suveränt för en pekplatta. Lätt att ha med sig i innerfickan på jackan.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s