Samsung Galaxy Tab växer i min användning

Jag skaffade Samsung Galaxy Tab för att jag var nyfiken och att jag ville lära mig mer. Några egentliga förväntningar hade jag väl inte från början men jag märker att jag använder den mer och mer på bekostnad av att sitta och jobba via min Laptop. Det finns fler orsaker till denna omsvängning.

En direkt orsak är snabbheten. Jag är igång omgående utan tidsödande Boot och inloggning. Svar ja, jag kör min Galaxy Tab utan att logga in med lösenord eller PIN-kod. Rätt eller fel säkerhetsmässigt? Vet inte just nu. Jag får återkomma vid ett senare tillfälle om den detaljen. Tabben känns mer personlig på något sätt men om det kommer signaler om säkerhetsproblem via media så får jag väl tänka om.

Det jag gör via Tabben är att Surfa på tidningarnas mobilsidor, Twittra, Kolla och skriva på Facebook, läsa mejl som lyser med sin frånvaro, kollar Google Maps efter detaljer i mitt yrke som Taxi-förare plus en del andra småsaker.

Jovisst ja! Ibland kör jag Need for Speed, ett bilspel på tabben som jag tycker är rätt kul. Jag spelar nämligen rätt sällan numera och när jag spelar ska det vara bilspel eller flygspel. Resten av utbudet intresserar mig inte

3 reaktioner till “Samsung Galaxy Tab växer i min användning”

    1. Jag har fast kostnad via Telia. Kolla deras webb för priser. Så jag antar tills vidare att jag inte har några begränsningar i hur mycket jag surfar. Det visar sig…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s