Hela IT-Sverige bör önska sig Anna-Karin Hatt som partiledare för C

Det är för få toppolitiker som inser nyttan och jobbar för IT-branschen i Sverige. Så om du jobbar med IT så bör du hålla en och annan tumme på Anna-Karin Hatt även om du inte för övrigt röstar eller röstat på Centern.

Anledningen är att om en partiledare går före med sitt sätt att använda moderna hjälpmedel så brukar övriga följa efter. Jag har aldrig röstat på Centern men följer Anna-Karin Hatt via Twitter sedan länge och jag uppskattar vad hon gör samt länkar vidare till. Hon verkar helt enkelt vettig och bra samt inger förtroende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s