Livsfarlig gurka eller trafik…

På senare tid och så sent som igår på nyheterna kunde man se berg av gurkor som kasseras på grund av EHEC. Ett resultat av den masshysteri som massmedia ger upphov till och som fått oerhörda konsekvenser. Det finns ingen rim eller reson i nyhetsflödet.

Alla inom EU slutar helt plötsligt äta gurkor, tomater och sallad. HALLÅ där ute! Är ni fullständigt dumma i huvudet?

Det dör 300-450 människor i trafiken varje år. Men vad jag vet så slutar ingen att köra bil eller röra sig i trafiken för det. Speciellt inte cyklister i Stockholm. Bland annat kunde man idag läsa att en cyklist bötfällts för fortkörning (58 km/tim).

En annan statistik säger att det dör 1 byggnadsarbetare i veckan, alltså ca 52 stycken per år.

Borde inte massmedia basunera ut att vi ska sluta köra bil samt sluta bygga hus genom att skapa masshysteri inom de områden där det dör betydligt fler än av eventuella gurkor eller böngroddar?

Surfade runt lite ovetenskapligt och fann att 14 har dött i Tyskland och 1 kvinna i Borås på grund av den stora fasan EHEC.

Javisst ja, ska ner och handla i eftermiddag. Isbergssallad, tomater och gurka plus lite till. Dessutom tar jag den livsfarliga bilen innan jag åker hem och kliver upp på stegen för att se hur jag ska få bort taket på verandan. Det ska nämligen målas om!

Eftersom jag lever farligt så återstår att se om jag överlever dagen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s