Irriterande nya Pop-Up:er!

De vanliga blaskorna gör det, IDG gör det, går nämligen runt Pop-Up:erna som man tills nu kunnat spärra i sin browser. Dåliga lösningar medför dessutom att de inte går att stänga ner, utan man tvingas sitta där och vänta till de behagar stänga sig själva.

Alla företag och organisationer som nyttjar dessa j-a nya PoP-Up:er kommer jag i fortsättningen att helt bojkotta. Synd att jag just förnyat min abonnemang med Telia annars hade jag omgående bytt operatör. Dessutom har jag redan Telia så jag behöver ingen mer så kallad konsumentinformation från Telia de närmaste två åren. Så varför i hällskotta ska jag behöva drabbas av reklam som jag inte behöver av nämnda orsak!

Reklamfolk är in i vassen ointelligenta IT-nördar! Byt jobb!

5 reaktioner till “Irriterande nya Pop-Up:er!”

 1. Jag har också lagt märke till popups, men jag tar det med ro. Det är priset man betalar för att läsa kvalitetstidningar som DN och SvD online alldeles gratis, i pengar räknat.
  Observera att jag inte nämner kvällsblaskorna, jag fattar faktiskt inte varför de är så stora. Det enda jag tänka mej är att det beror på att de skriver mycket om sport.
  Computersweden här på idg läser jag också gärna, den finns även som papperstidning.

  Att jag hänger här på blogg.idg.se är mest för att jag försöker omvända fritänkarn till att byta politiskt parti. 😉

  Gilla

 2. @ Rune:k

  Att du kommer att lyckas med det sistnämda är ungefär lika troligt som att dom storstilade planerna som dras upp i styrelserum i Hollywood, dom som handlar om att stoppa folks kulturella tillämpningar av teknik kommer att göra det :-). D.v.s ungefär lika troligt som att Jesus kommer att återuppstå, Isaac Newton spöka för mindre lämpliga mattelärare eller Henrik Pontén sluta jaga fildelare.

  Gilla

 3. Till Roffes ursprungliga ämne nu, det om irriterande popups.

  Vi som kör ”något annat” än Internet Explorer som t.ex Mozilla Firefox kan välja det ytterst nyttiga tillägget adblock plus och med ett lämpligt val av blocklistor så är det hela i princip ett icke problem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s