Syftet med mina böcker

Då det närmar sig utgivning av min kommande bok “Använd Outlook på mitt sätt, en bok om daglig produktivitet och kvalitet, så är det på sin plats att jag beskriver varför jag skriver böcker om Microsofts produkter.

image Mina syften är fler, vilket jag menar är följande:

  1. Alla vill kunna använda program effektivare, speciellt de man använder varje dag
  2. Jag har mångårig erfarenhet med en ständig ambition om att jobba effektivare. Då är det väl bra om jag delar med mig om hur man kan göra.
  3. Jag skriver mer om metoder än rena “klicka här och där”, vilket ofta medför att dessa är oberoende av programversion 
  4. Jag är sedan 90-talet starkt präglad av “Ständig förbättring”, vilket borde ligga i var och ens eget intresse. Om du tar till dig mina metoder så blir du mer produktiv, det är min erfarenhet och kan bli din erfarenhet. Kan du göra mer på kortare tid så är det en väsentlig produktivitetsvinst, speciellt om ni är många inom ditt företag!
  5. Jag är inte alltid enig med hur de program jag beskriver fungerar.
  6. Alla program kan mer och mer och det är lätt att gå vilse i all funktionalitet med ökad stress som konsekvens.

Kanske du tycker att jag gör våld på Jantelagen när jag rubricerar mina böcker “på mitt sätt” vilket riskerar att uppfattas som att jag anser att mina metoder skulle vara bättre än dina. Så ska du inte uppfatta mina titlar utan se det som en form av förslag från min sida, en partsinlaga helt enkelt som egentligen gäller alla böcker fast deras titlar säger något annat. Om du händelsevis kommer på egna metoder utifrån vad jag beskriver så övergår det hela till en form av “på ditt sätt”.

Via bilden (klicka) kommer du till min samling av böcker som finns idag, som strax kommer och samt vilka jag vill skriva längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s