Om Vårdguiden (www.vardguiden.se)

Ibland byts ren ilska mot glädje! Ilskan bestod först i att en handläggare någonstans i vårdsamhället gav skulden på våra politiker för att hon inte kunde hjälpa mig med att skicka några hjälpmedel till mig trots att denne handläggare hade mitt recept framför sig. Jag blev milt sagt vansinnig.

Jag letade reda på en lämplig E-postadress och skickade ett syrligt mejl med ett antal förslag på förbättringar enligt vad som går att fixa i dagens IT-samhälle.

Nyss fick jag svar med relevant information om hur jag kunde gå tillväga. Via länken till vårdguiden etablerade jag ett login-id via min e-legitimation och vips hade jag allt jag föreslagit framför mig. Jag kunde omedelbart effektuera en beställning och såg dessutom att min nya husläkare fanns bland alternativen.

Övriga tjänster är en kalender samt e-post och SMS-aviseringsmöjligheter. Vidare klart besked om när mina prylar beräknas komma. Hur bra som helst.

Tidigare har jag haft skatteverket som den myndighet som klar Etta med bra service men nu vete tusan om inte Vårdguiden har gått förbi. I alla fall är de lika bra som tjänst via internet! Bra jobbat.

Tack Björn Dahlström för din information via E-post så att jag hittade rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s