Alkoholreklam via Aftonbladet utan åldersgräns

Reklammakarna upphör aldrig att förvåna. Aftonbladet har idag reklam för sprit till studentfester utan åldersgräns. Först trodde jag det var ett skämt men det verkar inte så. Man lovar bra priser och dessutom utan åldersgräns.

image

4 reaktioner till “Alkoholreklam via Aftonbladet utan åldersgräns”

  1. Jag kunde inte låta bli att klicka på bannern och fann att det är frågan om en luring. Man kommer till information om skadeverkningar med mera och erbjudanden om att skapa filmer. Det gäller att komma igenom informationsbruset med reklam som provocerar till att klicka. Dom lyckades med mig den här gången eftersom jag först blev upprörd för att sedan se att det handlade om något helt annat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s