Använd Outlook på mitt sätt

en bok om daglig produktivitet och kvalitet. Boken finns nu att förbeställa via http://www.litenupplaga.se/611 sedan några minuter tillbaka.

BOK-003 Framidan enbart Jag beskriver hur jag jobbar med Outlook 2007 och Outlook 2010 vilket betyder att boken även är en jämförelse mellan versionerna. Den röda tråden i boken är hur du kan använda Kategorier och färger för att lyfta fram och sortera information i Inkorgen, Kalendern, Kontakter samt Uppgifter. Vidare förklarar jag varför jag envist håller fast vid min Windows Mobile-telefon i väntan på Mobile 7.

Boken är en i raden av fler där jag beskriver fördelarna med Microsoft Office-produkter på ett lättläst sätt.

Vill du veta mer om min bokserie så är du välkommen till http://www.rigit.se/books där jag kontinuerligt uppdaterar status. Nästa bok är “Använd Project 2010 på mitt sätt, en bok om planering och uppföljning, där jag ger mig på arbetssättet att jobba med timmar i alla dess former. Tidigare samtal med Project-användare ger bilden av att de flesta använder Project i början av projekten för att sedan hantera uppföljningen på annat sätt, ofta med egna Excel-ark. Jag tycker det är synd eftersom Projekt egentligen är hur bra som helst även på uppföljning förutsatt att man vet hur man gör och helt undviker att rapportera förbrukad tid i form av procent färdigt.

Använd Project 2010 på mitt sätt beräknar jag ska vara klar för beställning inom en månad. Merparten av boken är klar så det är “bara” en massa finlir kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s