Dokument-ID i SharePoint 2010!

Äntligen kommer Dokument-ID i SharePoint 2010. Bättre sent än aldrig! Jag hoppas även att lösningen medför att man ”bädda in” ID:t i sina dokument. Ett annat önskemål är även att Versionsnummer går att ”bädda in”. Med ”Bädda in” menar jag att man kan använda dessa två viktiga informationer som gammaldags properties så att de kan visas  på exempelvis försättssidan i Word, i sidhuvud eller sidfot även det i Word.
Sedan återstår att se om PowerPoint-utvecklarna förstått vad Metadata eller Properties är så att även PowerPoint kan ”Bädda in” eller om ni så vill ”Publicera” Metadata i de slajds där man tycker att Metadata gör nytta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s