Vista är en god vän och även Word 2007

Jag skrev tidigare om Vista när det gällde byte av hårddisk och att Vista liksom ”fattade” vad jag gjorde. Det finns ytterligare en detalj värt att framhålla. Vista vet vad jag kopplar in i form av slavskärm eller projektor!

Jag har för mig att det hela rockade loss efter Vista SP1. Alltså det är slut med evinnerliga manuella inställningar som måste till speciellt på XP-tiden.

I mitt jobb växlar jag mellan min slavskärm hemma och projektorer hos kunder när jag ska presentera något genom att visa min skärm för en publik. Vista fattar varje gång vad som pluggas in!

Slavskärmen modell större än min Laptopskärm använder jag för att ”korrläsa” dokument. På så vis slipper jag skriva ut dokumentet när jag kommer till läget att kolla mitt dokument.

Jag gör som så att jag dels sparar Word 2007 dokumentet (docx formatet) samt därefter sparar i pdf-format som finns installerad som möjlighet i min Word 2007. Jag drar över pdf:en i Acrobatläget, som för övrigt startar automatiskt) och klickar på ikonen för att visa ett uppslag på två sidor åt gången (finns som möjlighet i Acrobat) och har alltså ”utskriften” i fullt läsbart skick på skärmen bredvid samtidigt som jag editerar och korrigerar texten på Laptop-skärmen.

Vista är fantastiskt för att inte tala om Microsoft Word 2007!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s