Nu har jag känt och klämt på Xperian!

Just nu har jag problem med min ”andra” telefon som jag använder för min bokverksamhet och även privat. Alltså söker jag på en massa webbar efter ”min” lur som ska vara med ett tag. Letandet förde mina steg till en butik. Webben i all ära men inget går upp emot att känna och klämma! Sagt och gjort fas 2 i letandet är inledd.

Där hänger då SonyErikssons Xperia X1 bland alla andra HTC och Samsung-alternativ eftersom det bara är Windows Mobile 6 som gäller för min del. Mycket beroende på att jag har tillgång till Exchange 2007!

Jag måste säga att överraskningen blev stor. Via webben har jag fått intrycket att det är en stor telefon nästan i nivå med Nokias Communikator. Men icke sa Nicke! En nätt snygg ”slajdlur” i metall! Den är ju pytteliten! Åtminstone i förhållande till den bild jag haft tills nu! Helt plötsligt är min ”konsultlur” via Humandata en fet sak när jag höll dem bredvid varandra för att jämföra. Då ska ni veta att jag är supernöjd med denna HTC Tytn II! Passar perfekt och gör sitt jobb med den äran!

Fas 3 inleds med helt nya intryck. Önskelistan till Jultomten har inletts.
1. SonyEricsson Xperia X1
2. Kalsingar
3. Strumpor
4. Några flaskor Öl från Sigtuna Brygghus

Så! Då var önskelistan klar. Gäller bara att hitta adressen till Tomten. Var det i Finland eller Mora i Dalarna han bodde?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s