Att betala med sitt armbandsur

Just nu är det rätt kul att betala i butiker, på restauranger och i de sammanhang när man ska ”blippa” med sitt betalkort. När jag istället blippar med mitt armbandsur resulterar det i, så kallade, höjda ögonbryn. Eller som min vän, Freddy, kommenterade mitt inlägg om att betala med klockan. Han skrev…

Jag fick en kul kommentar när jag betalad med klockan. ” Det där skall man inte kunna i din ålder!”
😃

Det är speciellt kul när jag får reaktioner från ungdomar. De tänker kanske att ”Gubben kan mer än vad jag kan…😯”.

Men så är både jag och Freddy gamla IT-nördar från början av 80-talet när vi jobbade tillsammans på SAS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s