Nu har jag bytt browser

Microsoft Edge

Med tiden ändras appar som man använder dagligen, för att en dag stöta på problem, som favoritappen inte hanterar.

Jag surfade på en annan bloggares blogg som valt ett tema som hade för litet typsnitt i brödtexten. Googles Chrome saknar möjligheten att ändra storleken på texter. Testade därför Microsofts Edge och fann att denna hade utmärkt stöd för att påverka text i en hemsida eller blogg, så därför bytte jag till Edge.

Samtidigt fann jag möjligheten att låta Edge idka högläsning av texten i nämnda blogg. Så jag blev ju tvungen att testa mitt senaste inlägg med Edges uppläsning av text.

Vissa engelska begrepp låter ju svengelskt men det som var avslöjande var mina kommateringar. Så nu har jag uppdaterat mitt inlägg om Fitbit Versa 2 både var gäller kommatecken och andra detaljer som nu är bättre svenska om man får göra antagandet att Edge är bra på det svenska språket. Jag tycker att inlägget blev bättre, vad tycker du?

Läs mer eller igen: Fitbit Versa 2

Det här inlägget har jag testat av, med hjälp av högläsning i Edge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s