Nokia har ytterligare en intressant smartphone!

Knappt har man hittat en smartphone som i pris är jämförbar med Sonys Xperia 10 IV så hittar jag ytterligare ett intressant alternativ från Nokia som är hela 2.500 billigare än XR20 och därmed även Sonys Xperia 10 IV.

Dessutom kan jag redan idag åka till Elgiganten för att känna och klämma samt jämföra med min nuvarande Xperia 10 II.

Nokia X20, 64 MP, 5G, 128GB

En trevlig detalj är att Nokia även tillhandahåller ett skal i TPU, alltså plats för körkortet på samma sätt som jag har det idag, alltså under det genomskinliga skalet. Lätt att se, lätt att ta ur och skanna exempelvis på apoteket.

Selfiekameran är på hela 32MP!

Nu kanske vän av ordning undrar varför jag sviker mina tidigare inlägg om Sony Xperia. Det beror helt på nostalgi. Jag vet inte hur många telefoner av märket Nokia som jag haft genom åren. Det är som sagt många och nu kanske det är dags att återvända till produkterna med sisu.

Mina senaste Nokia var förresten Nokia 820 och sedan Nokia 920. Båda håller jag vid liv genom att starta dem samt ladda batterierna. Microsoft Phone 8.1 va deras sista operativsystem. Det som är trist är att de fortfarande fungerar perfekt efter alla år. Men de uppdateras inte längre och riskerna med att köra apparna mot nätet är för stor idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s