Ny mobil eller surfplatta?

Svar ja! I och med Android 11 så kom en funktion som är en bra anledning till att byta både smartphone och sin surfplatta, nämligen navigering medels svepningar från kanterna på skärmen.

De tre knapparna i botten på skärmen är med andra ord då borta. Kollar du noga så ser du att knapparna stjäl utrymme vilket då svepning inte gör.

Ett annat skäl är att skärmen på nya mobiler och surfplattor numera kan filtrera bort det blå ljuset som irriterar ögonen.

Dessutom är de nya prylarna både snabbare och har mer inbyggda prestanda både vad gäller RAM och HD.

Det kan även finnas anledning att överge Apples lösningar. Jag upplever själv att Google gör ett bra utvecklingsjobb med Android plus att de som tillverkar de fysiska prylarna hänger på. Microsoft fick överge sina telefoner och är det snart Apples tur? I vilket fall som helst så är en iPhone på tok för dyr idag.

En reaktion till “Ny mobil eller surfplatta?”

  1. Håller helt med om poängen i denna förklaring. Den nya eran är på väg och så tekniken. Smartphones blir smartare på alla sätt. Från dess delar till dess tillbehör håller allt på att uppdateras. Utan tvekan kommer vi att få det bästa av tekniken under de kommande dagarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s