Uselt implementerat!

Det är väl ok att tillverkare av smartphones och surfplattor går över till USB-C. Men att strunta i att koppla rätt så att alla adaptrar mot HDMI inte fungerar är fan i mig uselt.

Microsoft sköter sig!

Köpte nyligen en sådan adapter på chans efter att en mycket kunnig ung tjej på Kjell & Co berättade om sörjan. Jag har nämligen både surfplattor, dator och smartphone med denna enda fysiska kontaktväg. Den enda som fungerade var min Microsoft Surface Go.

Usla konstruktörer!

De som kopplat fel eller struntat i USB-C-standarden är bland mina prylar från Huawei, Lenovo och Sony.

Behovet!

Det jag ville koppla via HDMI var en relativt nyanskaffad läcker projektor där jag nu tvingas använda en Chromecast för att den vägen, eller snarare omvägen, kunna visa och berätta om IT inom de föreningar jag är verksam i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s