Edge i Windows 10 är riktigt bra

Jag har gått över till Windows 10 helt och hållet i min lilla Tablet från Toshiba på 8″. Det innebär även att jag släppt gamla Internet Explorer för att istället använda Edge fullt ut. Så på min lilla pekplatta kan jag konstatera att Edge är riktigt bra. Det beror väl på att jag letar funktionalitet och hittar lite godbitar allt eftersom.

F11, helskärmsläget i Edge

När man har en liten skärm så är varje chans till att minimera skräp runt om av godo. Jag har just hittat F11 i Edge där man växlar mellan helskärmsläget och browserläget. Mycket bra. Sedan tidigare kör jag genomgående med att dölja aktivitetsfältet som annars finns i botten på Windows-skärmen.

Övrigt

En stor fördel med små tablets är att det finns plats på bordet för två sessioner bredvid varandra utan att det blir trångt om utrymmet. Sitter just nu och bloggar på min Toshiba 8″ samtidigt som jag kollar på Leksand – Vita Hästen på C More. Alltså ishockey i Allsvenskan samtidigt som man bloggar.

Jag kör alltså C More på min billiga Huawey som ju är en utmärkt TV och filmplatta för en billig penning på Elgiganten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s