Bästa tangentbordet från Kjell & Co

Enbart 300 spänn och bäst i test om du frågar mig. Jag har en bunt externa tangentbord för pekplattor. Två från Clas Ohlson, ett vikbart från Microsoft, ett till från Kjell & Co (Linocell) som är något dyrare än ovanstående samt naturligtvis Apples eget original för 1.500 spänn och som även fungerar som skärmskydd och skärmsläckare.

Men som tangentbord är lillen från Linocell bäst till iPAD PRO 9,6″, Huawei T3 10 9,6″ samt vilken iPhone som helst förutsatt att du även skaffar den lilla hållaren från Linocell. Denna kostar bara 50 kronor och är användbar på vilken platta som helst. Den stora fördelen är att lutningen är varierbar till skillnad mot exempelvis min gamla Surface RT som i standardutförandet enbart har ett lutningsläge.

Men tangentbordet är även bra för en Windows-platta vilket sker i skrivande stund då jag tagit bort originaltangentbordet från min Microsoft Surface RT samt kopplat på tangentbordet ovan. Fungerar hur bra som helst.

Det finns fler varianter på tangentborden från Lincell, exempelvis det som jag skaffade för att använda till min iPAD PRO 32GB 9,6″. Men det tangentbordet var mindre bra för Huaweien då det visade sig att lutningen på denna inte blev så bra. Så det tangentbordet använder jag enbart till paddan. En bra detalj med detta tangentbord är att paddan inte sitter fast i tangentbordet vilket medför att det bara är att ta tag i paddan och byta från liggande till stående och tillbaka. Det är ett problem som brukar vara ett irritationsmoment för tangentbord där plattan/paddan fäst fast även i form av ett skydd.

Så just nu anser jag att Kjell & Co i och med produktserien Linocell ligger först i spåret när det gäller utbudet av tillbehör. Dessutom är det svårt för andra att konkurrera med Kjell & Co:s låga priser. De tangentbord som jag berättat om här kostar 300 respektive 400 spänn. Lite fånigt att priserna anges som 299:90 respektive 399:90, men det kan ju stå ut med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s