Så sitter vi och testar igen

Varje gång vi ses så blir det att testa olika prylar som ”mågen” eller jag har med oss till varandra. Just nu sitter vi i Bjurs och jag vråltestar hans och mina Apple-produkter. Tyvärr kan jag nu konstatera att både Apples mus samt penna bara fungerar mot Pro-varianterna av Apples pekplattor, alltså iPAD PRO (som han har). Så om man som jag är ”ekonomisk” och har de billiga Mini 2-paddorna så får man hålla tillgodo med sina ”smala fingrar” alternativt pilarna på det mobila tangentbordet när man behöver vara detaljerad i sin förflyttningar på ”Paddans” skärm.

Men kul är det!

En sak har jag konstaterat efter att ha testat Word på mågens Mac. Nästa ”dator” blir ingen Mac utan det blir en PC trots allt. Kanske rent utav en Surface trots att de är ganska dyra. Det som är ett absolut krav numera är att min nästa PC ska ha en pekskärm. Så det blir nog någon form av hybrid med löstagbart tangentbord. Det som helt avgör mitt val av PC istället för Mac är att Microsoft Office inte fungerar likadant på Macen. Som mångårig Wordanvändare så är det massor av detaljer i Word som bara måste finnas och som jag nu vet saknas i macOS/OSX.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s