Elgigantens urusla kundservice!

Är man stor så kan man strunta i sina kunder. Exempelvis Elgigantens kundservice som är ett stort skämt. Det handlar om att dels ha finfin information på nätet för att sedan håna kunden med beskedet att varan man hittat och behöver, enbart kan köpas med plastkort i butik. Dessutom kan man boka varan så att ingen hinner köpa den framför näsan på dig. Jag menar, det tar ju en stund att ta sig till Lidköping eller Värnamo från Bjursås i Dalarna.

Eftersom det är en vara från förr, vilket betyder för ett eller två år sedan, så finns alltså det svenska tangentbordet som jag gärna skulle vilja ha, enbart på två varuhus i landet, i Lidköping samt Värnamo. 28 mil eller 41 mil bort. Det som retar mig är att vi passerade Värnamo så sent som förrgår på väg hem. Men då hade jag inte börjat leta efter tangentbordet.

Enligt kundtjänst så kan de inte stoppa det ursmala tangentbordet i en vadderad påse tillsammans med en faktura samt lägga påsen i en sån där gammal gul pryl ute på stan som vi förr kallade för brevlåda. Jag lovar, tangentbordet är ca 3 millimeter tjockt, så ett vadderat kuvert, som man enkelt köper färdigfrankerat på närmaste varuhus, affär eller pressbyråkiosk passar perfekt.

Men det är ju så in i helvete svårt att lyfta på arselet och göra som man gjorde på den gamla goda tiden. Det enda som har förbättrats därvidlag är att tösen i kundtjänst inte sa…

  • Det går inte för det ligger i datan…

Det sa man nämligen förr när man inte kunde sitt jobb och jobbade i kundtjänst. Men hon sa nåt liknande fast i modernare tappning.

Funderar på om jag ska åka ner till COOP, köpa två vadderade påsar, en stor samt en större, stoppa mitt engelska tangentbord i det större tillsammans med den andra påsen samt skriver ett brev samt föreslår ett byte genom att de helt enkelt stoppar ner sitt osålda svenska tangentbord i den andra påsen och returnerar till mig.

Jag menar, hur många är det som kommer att köpa deras gamla tangentbord? Då gör det väl inget om de har ett engelskt i sitt lager som de sedan får slänga. Men risken är väl att personalen på varuhusen inte vet vad en brevlåda är och då har jag inget tangentbord alls.

Jag tror fan i mig att jag nöjer mig med mitt engelska tangentbord. Om jag bara struntar i att se på tangenterna så hittar faktiskt fingrarna rätt ändå.

Roffe

2 reaktioner till “Elgigantens urusla kundservice!”

  1. Elgiganten är en kedja som inte känns vidare seriös. En kedja som är riktigt dyr UTOM på kampanjvarorna i bladen, kampanjvaror som emellanåt finns i ett så försvinnande litet antal i butik att dom inte ens finns (har varit med om det) på första kampanjdagen. Och sedan det här otyget med att dom lokala butikerna inte har ett telefonnummer man kan ringa och fråga om varan i bladet faktiskt finns (vis av tidigare erfarenheter) hemma utan man måste ringa en central kundtjänst.

    Gilla

  2. Kan bara hålla med vi köpte en elspis modell bättre men den fungerade inte när den installerades. Den var direkt farlig startade ugnen själv mm. Vi har väntat en månad ingen ny spis och urusel kundservice. Det går inte att få tag på någon eller bli kopplad till butiken. hur tänker dom? det verkar som om Elgiganten inte har förmåga att ta ansvar för sin försäljning av större produkter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s