Surface RT med Office 2013 RT

Jag har som sagt var ärvt en Microsoft Surface RT och inlett ett ordentligt testande. Jag kan redan nu säga att jag är stormförtjust! Det är en underbar pekplatta helt enkelt.

Ett litet problem kvarstår dock. Skärmskyddet tillika tangentbordet är tyvärr ett engelskt, så nu har jag inlett jakten att hitta ett svenskt tangentbord medan det går att hitta. Det är nog i elfte timmen som det heter. Lite konstigt egentligen att produkter så snabbt försvinner från marknaden och butikerna. Jag vill hävda och kommer att visa att just den här produkten passar många vanliga datoranvändare. Det har jag påstått förr och det ser jag redan nu. Jag ska återkomma när jag kommit en bit längre i mina tester.

Jag gillar min «nya» Surface RT skarpt, speciellt i jämförelse med min Samsung Galaxy Tab 3 som ju anses vara en bra pekplatta. Trams säger jag med eftertryck. Surface RT är mycket bättre!

Lite kul med följande information som Microsoft en gång la upp om Surface RT. Bläddra ner en bit så ser du en bild på min mus som jag har sedan tidigare. Den kopplade jag på omedelbart innan jag hittade följande länk.

Microsoft Surface RT

Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s