Att blogga med MS Word 2013 RT

Detta är mitt första försök att via Word 2013 RT skapa ett blogginlägg via Word. Som du ser så fungerar det.

Anledningen till att jag testar detta alternativ beror på att jag i Windows RT inte har rätt att installera vilka program jag vill exempelvis min käpphäst Windows Live Writer 2012 som jag kör på mina andra datorer.

Men eftersom det är en test samt första gången så får det bli som det blir. Syftet är ju att jag provar om jag kan göra allt i Windows 8.1 RT som jag normalt gör eller har gjort i Windows 8.1 och Windows 10.

Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s