Windows 8.1 RT på en Surfaceplatta

Jag har just fått ärva en Microsoft Surface pekplatta med Windows 8.1 RT vilket betyder att jag kan testa mina teorier från förr då jag påstod att de flesta användare klarar sig bra med Windows RT.

Hur är det nu, har jag rätt eller fel. Ni som har följt mig genom åren kanske minns att jag fick på pälsen av bland annat Anakin som menade att jag hade fel. Det var Surface Pro 3 med riktig Windows 8.1 som gällde och inget annat.

Windows RT

Jag återkommer med fler erfarenheter så småningom. Jovisst ja, det här inlägget skriver jag på min blogg i WordPress i Internet Explorer 11 på min nya enkla Surface som alla experter fnyste åt. Så här långt är den helt ok.

Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s