Jag har gått över till mobil.se

Jag besöker då och då idg.se samt blogg.idg.se för att se om redaktionen har gjort något för att förbättra både hemsida som blogg. Men än så länge är det lika illa som tidigare.

Om det bara vore bloggen som misshandlats å det grövsta så vore det väl vara hänt, men då kunde väl vi bloggare få reda på det så att vi kunde gå andra vägar. Som det nu är så är det varken hackat eller malet.

IDG.SE är exempelvis helt värdelös att surfa på via Windows Phone 8.1. Varför antar IDG att jag ska skita ner min Facebook med att kommentera IDGs artiklar via just Facebook? Hur jävla korkat som helst. Facebook är till för att kommunicera med vänner och familj inte med en massa troll ute i cyber. Vem kom på denna idiotiska lösning? Ge fanskapet sparken!

Mobil.se har en mycket trevligare lösning på kommentarer, nämligen Disqus.com.

Bloggar gör jag på egen blogg numera och kommer bara hit då och då för att svära i text över IDG.SEs hantering av sina mer än 400 bloggare. Bloggar som dessutom drog in läsare som annars aldrig kommit på att det existerade en sajt som heter idg.se.

Roffe 
@rigit

4 reaktioner till “Jag har gått över till mobil.se”

 1. Mobil.se var ju förfärlig (-t lik idg.se) med korta snutt ”nyheter” och fullsmockad med svängelska. Jag godkänner inte tredjepartscertifikat (reklam) och för varje artkel på mobil.se fick jag neka 8-10 certifikat. Idg är bättre, med bara 3-4 sådana certifikat per sida.

  Och så det eviga mobiltelefonbladdret. Det tycks komma en ny telefonmodell i veckan och det verkar inte vara någon brist på folk som vill skriva och tycka om fjantig skärmupplösning och dumma ikoner. När sker ett kvantsprång på mobilsidan? När inträffar något nytt värt att skriva om? När blir batteritiden human? När gör någon en telefon med chassi i titan så feta amerikaner inte kan sitta sönder den? När kommer frontglasen med något så enkelt som antireflexbehandling (och inte sån där dum suddig plast som folk och säljare TROR är antireflex)?

  Gilla

 2. Min telefon fixar 2.8 dygn i lågtrafik hemmavid utan spel och surf fast med wifi och bt igång.
  Fortfarande långt ifrån min gamla k700 eller n3310 men inte alls illa med dagens mått.
  Bästa mottagningen jag haft på någon mobil de senaste 12 åren faktiskt.
  Jag kan sitta inomhus i sommarstugan och både ringa och surfa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s