Tidigare blogg.idg.se/roffe

Denna blogg fanns tidigare under IDGs blogg-portal ”blogg.idg.se”. Men IDG har beslutat att helt upphöra med en Blogg-Community, vilket jag tycker är synd och skam. Vi bloggare drog nämligen in massor av besök till IDG mycket beroende på att inläggen lades ut som nyheter i Google.

Som det nu är så får varje bloggare (nästan 500 som mest) klara sig på egen hand. Själv har jag exporterat hela min blogg till denna plats och jag kommer att gorma och svära samt leva rövare precis som förr.

Roffe

3 reaktioner till “Tidigare blogg.idg.se/roffe”

  1. Jag har just nu tre bloggar igång med adresserna https://xxxxx.wordpress.com. Alla gratis!

   Det var så länge sedan som jag började så jag har glömt hur man gör när man börjar från början men det klarar du säkert. Däremot är det hur enkelt som helst att under samma inloggning lägga till nya bloggar. Lägger man dessutom till sidor så blir bloggen dessutom en hemsida.

   Testa att lägga upp https://realistklubben.wordpress.com samt exportera din gamla på IDG till din nya.

   En fördel som jag ännu inte använder är att man kan följa valfria bloggar typ din, Patriks, Anakins med flera. WordPress.com är enligt min erfarenhet skitbra!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s