Älskade Mobiltelefon…

Jag måste väl skriva så, eftersom jag rackade ner på den tidigare och förbannade att jag blivit så beroende av dess existens. Nu när allt fungerar som det ska så är jag åter en nöjd Lumia-användare.

imageIgår uppgraderade jag sambons Lumia 820 till Windows Phone 8.1 och det gick utan problem eller andra missöden. Dessutom betydligt snabbare än då jag uppgraderade min egen. Jag har alltså avvaktat med sambons uppgradering eftersom min egen strulade så mycket.

Det mesta tyder på att det var Nokia Camera som var den felande appen. Den 11:e september kom uppdateringen till version 4.8.4.3 (se bilden) och dagen efter (efter en påtvingad omstart av andra orsaker) så fungerade min Lumia 820. Alltså samtliga kameraberoende appar!

För dig som inte läst mina tidigare inlägg så kan jag kort berätta att allt och alla appar som hade med kameran i min Lumia 820 att göra fungerade inte efter uppgraderingen. Felen var olika för varje app men det mesta tydde på att Lumian inte hade rätt interna adresser.

Som sagt, igår uppgraderade jag sambons Lumia 820 och allt fungerade direkt efter uppgraderingen.

Som parentes kan jag meddela att vi har olika färg på bakstycket på våra mobiler, hon vit och jag svart! Dessutom ser våra mobiler helt olika ut när vi startar dem. Så Windows Phone inbjuder verkligen till att anpassa startskärmen samt vilka appar man vill ha. Det är som att våra lurar är helt olika telefoner.

I nästa inlägg kommer jag att berätta om nyheter i Windows Phone 8.1 som jag uppskattar mest.

För övrigt anser jag…

  • att det kommer att dröja innan jag köper en ny mobil
    Anledningen är att jag är så himla nöjd med den jag har, speciellt nu med ett nyuppgraderat operativsystem. Jag skulle tro att detta gäller oss alla som har en modern mobil av idag oberoende av fabrikat och operativsystem.
  • att valet medfört att många distribuerat vulgärpropaganda som stödjer den egna uppfattningen och som blivit värre och värre samt dessutom varit fulla med lögner och överdrifter.
  • att tidningarnas ledarsidor, under valrörelsen, oftast varit de mest sansade informationerna och mest givande.

Roffe
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s