Storebror Twitter ser mig och spärrar mig!

Jag blev nyss spärrad av Twitter. Varför har jag ingen aning om? Någon som inte fattar svenska tyckte väl att jag babblade för mycket med min dotter. Fy fan vilket trams.

wp_ss_20140626_0002Saken var den att min yngsta dotter nyss fyllt 21 och vill ha råd av pappsen om en ny Laptop. Eftersom vi har olika behov så blev det en massa messande via Twitters meddelandefunktion, som vi mer av en slump använde.

Jag skrev via min Lumia och hon via sin Laptop (tror jag) eftersom hon skriver och skickar snabbare än jag.

Att vi sedan utbyter “links” retar väl Storebror Twitter.
Då är det SPAM eller va fan dom nu har för jävla regler som säger att jag inte får messa med min egen dotter.

Kan det vara så illa att någon med ovanligt konstig fantasi inte fattar att jag och min dotter diskuterar skärmstorlek på hennes kommande PC eller Laptop.

Det är väl hennes kommentar om att hon vill ha en större som fått moralpredikanten på Twitter att reagera. Att sedan både HP och Dustin har större eller mindre datorskärmar har väl gått predikatens snusknäsa förbi. Det är väl det som antyds med orden ”annat otrevligt”…

Man tar sig för pannan!

@TWITTER

Om ni nu ska lägga er i och kolla meddelanden mellan en far och en dotter så får ni väl för fan lära er svenska så att ni fattar vad som skrivs. Jävla puckon. Jag blir så förbannad!

Roffe
@rigit

En reaktion till “Storebror Twitter ser mig och spärrar mig!”

 1. @ Roffe

  Det är förjäkligt det hela och det är inte bara Twitter som har/har haft dumheter för sig. Om det nu inte vore för att jag på grund av IDG:s hantering/vanvård av bloggavdelnigen här hade bestämt mig för att det är ”finito” med mitt bloggande här så läste jag nyss en nyhet som skulle kunna tänkas leda till en bloggpost med följande rubrik:

  Hur vet man att det är dags att vi allihopa skrotar facebook?

  http://www.dn.se/ekonomi/facebook-manipulerade-689003-anvandare/

  ”Facebook har i ett stort experiment manipulerat nyhetsflödet hos 689.003 användare utan deras kännedom. För en del plockades alla positiva inlägg bort, för andra alla negativa. Syftet var att undersöka hur användarnas beteende skulle påverkas.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s