Nordea tilldelas årets skämspris!

Det är ju populärt att dela ut pris till höger och vänster, inte sällan  som en form av inbördes beundran påhejat av massmedia. Vore det i så fall på sin plats att dela ut pris i kategorin “Skäms”?
Ni har gjort en tavla av guds nåde, eller “OMG” som dagens ungdomar brukar utbrista i sin enfald och brist på kunskaper i det svenska språket.

Eftersom jag inte känner till om ett sådan pris existerar så får jag väl instifta det själv. Härmed sagt och gjort! Regler och stadgar lämnar jag därhän tills vidare. Nordea har gjort sig väl förtjänt av ett sådant pris med anledning av följande meddelande som användare av Nordeas app i Windows Phone kan ta del av just nu.

Motivering är…

wp_ss_20140616_0001Nordea har på ett utsökt sätt formulerat ett meddelande till en väl avgränsad del av sina kunder som tydligt visar på synnerligen grava brister i den mobila världens tekniska förutsättningar.

Nordea menar på fullt allvar att Windows Phone-kunder skall ladda ner en ny app från App store eller Google play vilket alla utanför Nordea vet är app-samlingar för Android- och iPhone-telefoner. Nordea meddelar ej var nämnda kunder kan hämta ut sina nya telefoner eftersom Nordea klassar Windows Phone som obrukbara alternativ för Nordeas tjänster.

Nordea har därför gjort sig förtjänt av 2014 års Skämspris, vilket enbart meddelas på detta sätt.

En reaktion till “Nordea tilldelas årets skämspris!”

  1. Välkommen till hur jag som Linux-användare har känt mig och ibland känner när man möts av en webbsida som kräver uppgradering till senaste Flash-spelaren, som inte finns till Linux.
    Då surfar jag till något annat ställe.

    Men som MS Windows-användare brukade skriva, varför skall man bry sig om ett så marginaliserat OS som Windows Phone?
    (Nej, jag menar det inte men jag måste bara få säga det någon gång).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s