Windows 8.1?

Hur jag än vrider och vänder på frågan så kommer jag hela tiden fram till samma resultat. Det är väl ingen vits att uppgradera min Laptop till Windows 8.1 när den inte har nån pekskärm?

Jag är ju dessutom rätt nöjd med Windows 7!

Så nya Windows får nog vänta till dess att Laptoppen går sönder eller att jag inser att en helt ny dator är en vettig Investering. Men just nu är det inte så…

Det som lockar just nu är en enkel filial till min numera gamla trontjänare, alltså en Windows RT-maskin med ett bra tangentbord fylld med bra appar. En bra skrivmaskin helt enkelt, plus lite till.

Men jag är även ibland mycket tveksam även till det. Min Nokia Lumia 820 funkar ju alldeles utmärkt som filial. Jag menar, jag har ju redan en Samsung Galaxy Tab 3 som är 10 tum stor. Den är rätt klumpig att hålla i när man ska göra nåt plus att det är det i mitt tycke primitiva operativsystemet Android. Jag har aldrig lärt mig gilla Android trots idoga försök.

Det måste till nåt riktigt häftigt om ha-begäret ska åka upp i topp. Under tiden duger min lilla Nokia Lumia 820 rätt bra. Men jag förbehåller mig rätten att ändra mig. Så nu har ni chansen alla marknadsförare, jag är mottaglig, men det ska vara nåt i hästväg!

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s