Testar att blogga via Samsung Galax Tab 3

Eftersom Telia-butiken i Sollentuna C ”lurade” på mig en Samsung Galax Tab 3 senast det begav sig så tänkte jag ge den en chans eller två att visa vad den går för. Nåja, lurad och lurad, det var ett så kallat demokratiskt beslut mellan mig och sambon.

Subjektiva resultat av mina tester…

  1. Installerade WordPress-appen men misslyckades totalt med att köra min idg-blogg via den appen. Jag vill understryka att det gick hur bra som helst att implementera min idg-blogg i Windows Phone-appen. Dessutom kör jag min ”rena” WordPress-blogg i samma app. 1-0 till WP.
  2. Jag skriver detta inlägg i standardeditorn som vi alla har via blogg.idg.se. Jag ser inte vad jag skriver när texten kommer längst ut till höger. Jämmer och elände för Android. Dessutom visas inte texten jag skriver förens text kommit ner på nästa rad. 2-0 till WP.
  3. Vilken jävla tid det tar att växla mellan tangentbordet numeriska del, som av någon outgrundlig anledning heter SYM och bokstäver som heter ABC. Helvete vad mycket korrigeringar som blir totalt fel. 3-0 till WP (eller är det 1-0 till Nokia mot Samsung eftersom det är snabbheten i hårdvaran det handlar om.)
  4. Jag ser mer av texten jag redigerar i min lilla Lumia 820 på drygt 4 tum i WP8 än när jag skriver i Galaxyn på 10 tum med skärmtangentborden. Så slutsatsen är att det behövs ett externt tangentbord till pekplattor typ de som finns för exempelvis Lumia 2520.
  5. Hittade inte hur man ”tänder” text, typ första stycket, för att i efterhand göra texten fet. Busenkelt i WP8!
  6. Va seg browsen är när man bara ska skrolla upp eller ner. Jag är van med snabbheten i Internet Explorer som jag har i WP8.

Nej jag orkar inte med den här plattan längre. I alla fall när det gäller att blogga. Det blir till att rätta felen via WordPress-appen i Windows Phone 8. Alltså i min Nokia Lumia 820

Fy håken åcke skräp… Hur orkar ni leva med Android?

Skapat i en Samsung Galax Tab 3 samt i efterhand rättad i Nokia Lumia 820.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s