Hela Windows 8.1 i en 8 tums platta, nej tack!

Läser om Toshibas Encore WT8 på PC för Allas mobilwebb och slås av insikten att Toshiba lyssnar för mycket på de så kallade kunderna. Dessa ”kunder” är enligt min mening högröstade experter som inte fattar vanliga användares egentliga behov. Det blir fel nånstans!

Ta exempelvis Nokias Lumia-serie som jämförelse. Bäst säljer Lumia 520! Varför då undrar ni då? Den är enklare samt billigare samt tillräckligt kompetent som smartphone för de flesta. Pris runt 1200 hos Dustin Home!

Windows 8.1 i en 8 tums pekplatta är som att peta in en 500 hästars V8 i en Fiat 500. Ett feltänkt helt enkelt som bara tillfredsställer ett fåtal trots att plattan är rätt billig.

I artikeln räknas några appar upp som funkar bra i plattan, övriga Windows-program blir för pilligt, som dom uttrycker det. Det är ju vad jag försöker säga. I en mindre pekplatta räcker det med appar i Windows RT. En pekplatta är trots allt ett komplement till en dator, speciellt när den bara är på 8 tum.

Nu ska vän av ordning veta att jag har den första versionen av Samsung Galaxy Tab (7 tum) samt numera den senaste på 10 tum.

Läs artikeln: http://mobil.idg.se/idg/2.1085/1.549255#list:1.490303

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s