Jag har gjort en tavla!

I mitt förra inlägg påstod jag att jag norpat en bild från ett filminslag från tidningen Mobil. Så va det inte alls. Filmen jag kollade på fanns och finns här på IDG, nämligen i ett inslag publicerat i PC för Alla och beskriver Lenovo Yoga Tablet 10 HD+. Inslaget är från Barcelona MWC 2014.

Månne lurades jag av inslagets vinjett om vilka som skramlat till reportaget. Det står ju nåt om Mobile i början och inget om PC för Alla. Nåja, jag hittade tavlan på egen hand och ber alltså om ursäkt. Dessutom ligger filmen på YouTube och är producera av NordicHardware i samarbete med… äh, nu får det räcka. Det var ju inte ens ett IDG-inslag? Eller va det det? Beställt eller köpt? Inte vet jag. Inte lätt att veta vem som gör eller producerar vad, så då kanske det bara är att norpa vilt? Vad jag ville belysa var, hur man kan använda Screen Shots även på filmade inslag i Nokia Lumia-lurarna.

Nog om det. Kolla NordicHardwares inslag om Lenovo Yoga Tablet 10 HD+. Som sagt var 18 timmars drift! Inte dumt alls kombinerat med smart design för övrigt. Eller om du vill gå via PC för Alla för att veta vad dom tyckte…

Blev det rätt nu?

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Jag har gjort en tavla!”

  1. Nu vaknade villha-begäret.
    Det vore skönt att slippa klona upp bilden när man gör något som jag gör med mobilen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s