Twitter, den bästa nyhetskällan

Om man som jag följer ett antal väl utvalda twittrare så märker jag att nyhetsflödet blir aktuellare och mer relevant än om man som jag även läser de storas mobilsidor. Det går dessutom snabbare, man tar del av diskussioner och man får dessutom links till de artiklar som fyller på informationen. Dessutom är nyhetsflödet via twitter reklamfritt! 😉

Ofta får man dessutom del av andra twittrares inlägg genom att de jag följer gör retweet på de inlägg som de jag följer tycker är intressanta.

Twitter är det intressantaste på nätet just nu och det kommer att bli än mer intressant när vi närmar oss nästa val, förutsatt att fler politiker upptäcker slagkraften i detta kraftulla media. Men det gäller för en del politiker att lägga sig i träning. Det tar en stund att få kläm på hur det fungerar.

Maria Wetterstrand har exempelvis snabbt blivit hur bra som helst på Twitter. Synd bara att hon började först efter att hon avgått som språkrör. Så man kan lugnt påstå att hon fortfarande gör sin röst hörd som x-språkrör till skillnad mot de nya språkrören.

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Twitter, den bästa nyhetskällan”

  1. Du skriver ”Maria Wetterstrand har exempelvis snabbt blivit hur bra som helst på Twitter.”
    Det kanske är dags att börja lyssna på kvittret igen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s