SAS går med vinst! Äntligen!!!

Vi som jobbat eller jobbar på SAS är oerhört glada  idag åt nyheten i DN om att SAS visar vinst. Se: DN.SE http://www.dn.se/ekonomi/sas-vander-till-vinst.

Jag började min tid inom SAS 1:a maj 1978 och jobbat för ”mitt flygbolag” som anställd och i rollen som konsult och leverantör under decenier där än idag många av mina vänner och bekanta sliter år från år. Jag är stolt att veta att jag än idag har programkod som körs dagligen sedan början på 80-talet. På så vis finns det en del av mig kvar i mitt flygbolag.

SAS-andan är stark och det är ofta vi ”SAS:are” fått läsa om neddragningar, tyckare som vill sälja av SAS, dela upp SAS och jag vet inte vad. Vid alla dessa negativa skriverier har vi knutit näven i byxfickan. En gång SAS:are, alltid SAS:are!

Jag gläds åt nyheten om att prognosen visar på vinst för hela 2011 och hoppas på det bästa.

Ni som genom åren gnällt på SAS, dra till platsen där det är betydligt varmare. SAS är av segaste virke och kommer att så förbli!

En reaktion till “SAS går med vinst! Äntligen!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s