Blogginlägg från Galaxy Tab

Det här är mitt första blogginlägg via min nya Samsung Galaxy Tab. Efter en massa pill och besvär med bland annat det externa tangentbordet plus nedladdning av WordPress-appen så är jag nu igång. Vill du veta mer om min långtest av ”Tabben” så kan du surfa in till http://rigit.nu där jag ”skriver av mig” allt eftersom.

Problemfritt har det inte varit mycket beroende på att Tabben har ett för mig helt nytt OS. Så vissa kommentarer beror nog på min egen okunnighet.

2 reaktioner till “Blogginlägg från Galaxy Tab”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s