Nu har alla prylar kommit!

För en dryg månad sedan inledde jag en egen långtidstest av SE Elm mot Nokia X3-02 samt Samsung Galaxy Tab. Det har tagit sin tid eftersom jag skaffade Nokian och “Tabben” via underleverantörer till min operatör Telia. En dryyyyyg månad!

Fick Tabben igår och har börjat skriva inlägg om detaljer som jag kommer på allt eftersom. På grund av att jag bytt yrke från IT-snubbe efter 38 år i branschen till Taxi-förare inom Taxi Stockholm så blir jag inte så frekvent som bloggare framöver. Men då och då. Anledningen är att jag jobbar natt och behöver mina viloperioder. Jobbar 16:30 till 04:30 morgonen därpå samt sover sött fram till kl. 13 ungefär. Sedan är det inte många timmar att ladda på inför nästa arbetspass. Den stora fördelen med att jobba natt kan sammanfattas med plus 27 grader i skuggan på dagarna!

Galaxy Tab är läcker, det måste jag redan nu framhålla men uppstarten kunde ha varit bättre om man ser till hur Samsung fixat det för oss färska användare av deras apparater. Läs mer…

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s