Äntligen har Rikspolisen börjat agera!

Jag har länge undrat hur en gangster med dubbelt medborgarskap i Serbien och Sverige ska få ägna sig åt vad jag tolkar som omstörtande verksamhet. Påhejad av viss massmedia och så kallade författare så har dessa kriminella element fått hålla på alldeles för länge. Det är en form av krigsförklaring mot vårt samhälle och trygghet.

Nu gråter gangstern och hans kompis ut i Expressen och kallar det trackaserier från polisens sida. Att de själva tillåter sig att trakassera Sveriges statschef utan påföljd tills nu är upprörande. Gangstern ska vara glad för att Jan Guillous fiktiva figur Carl Hamilton bara är en sagofigur annars borde en sådan resurs ha getts ett uppdrag för länge sen.

Att skapa instabilitet i ett land är den värsta och mest effektiva variant av terrorism som finns, speciellt när man rör sig i gråzonerna av vår tryckfrihetsförordning. I jämförelse är vår första klantiga självmordsbombare en droppe i havet när det gäller hotbild. Instabilitet är sju resor värre och det har vi sett fortgå tills nu.

Bura in gangstern och släng bort nyckeln! Författarna till den där boken må falla i glömska och fattigdom. Jag säger det som en tolkning av det alternativ som står till buds, republik. Om strategier och arbetsmetoder för att skapa republiken Sverige är vad vi sett den senaste tiden så betackar jag mig å det varmaste.

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Äntligen har Rikspolisen börjat agera!”

  1. Jag har länge undrat hur vi kan slänga ut Nadine och andra ömmande fall medan drägget får uppehållstillstånd och medborgarskap på löpande band.
    Tatuering i pannan med Persona non grata och en enkel biljett till valfritt land..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s