Visst finns det skitjobb!

En S-politiker fick fan för att hon “råkade” kalla callcenterjobb för skitjobb och fick senare göra en så kallad pudel. Alltså officiellt! Skulle tro att hennes åsikt består…

Jag fick ett samtal nu på morgonen från en representant för min mobiloperatör. De har upptäckt att min bindningstid strax går ut. Alltså emotser jag en massa trevliga möjligheter eller med andra ord… förhandlingsläget är gott!

Jag berättade om samtalet för min dotter som troligtvis är i samma ålder som telefonsäljaren. Hennes reaktion var därför!

– Stackare, med ett medlidande tonfall i rösten. He he…

Ja, kanske var det synd om telefonsäljaren att han just ringde mig, mobilexperten! Han försökte lura på mig den ena luren efter den andra utan att lyckas och när jag rättade hans “förhöjd månadsavgift” till det gamla riktiga begreppet “AVBETALNING” samt att han var tvungen att fråga chefen vad slutsumman för en Sony Ericsson Arc skulle bli med denna avbetalningsplan, så blev beskedet från mig ingen förlängning av bindningstiden, den här gången. För vem vill ha betalt 6000 efter 24 månader då sista avbetalningen skriker med ordet “DUMSTRUT”. Om 24 månader är SE Arc riktigt gammal och inte värt 6000 kr vid det laget. Dessutom hade han ingen Phone 7 att erbjuda. För 6000 kan jag köpa en potent Laptop, en bra pekplatta eller en bunt med Nokia X3 Touch and Type och få pengar över! Elmen duger nämligen ett tag till som pratmaskin.

Så callcenterjobb är ett riktigt skitjobb när de stackars ungdomarna ringer mitt mobilnummer. De har tydligen inte skrivit in någon varningstext i anslutning till mitt nummer där det står i röd text med utropstecken efter

-SKITJOBBIG KUND! Enbart mobilproffs får ringa denna kund!
Läs dessutom på säljkursmaterialet ordentligt och läs sedan på om senaste infon om Mobil-OS, Samsung, HTC, SE, Nokia, LG med flera! Dessutom, vilken pekplatta är han nyfiken på? Han har ju redan ett tvilling-kort som inte används!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s