Bäst på nätet just nu: SKATTEVERKET

En eloge till Skatteverket när det gäller att deklarera. Hur bra som helst. Speciellt uppskattade jag att få en vink om ett avdrag som jag inte hade en aning om. Sänkte skatten med dryga 3000 på ett klick i en ruta. Slutklämmen var dessutom himla bra där man direkt ser den uträknande skatten. Även bra att man kunde fylla i efter hand, ta en paus för middag samt logga in igen via ett klick. Det kallar jag samhällsservice när den är som bäst.

Om du jobbar på Skatteverket så kanske du kan sänka min skatt ännu mer eftersom jag berömmer er på det här sättet.

Blinkar

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s