– Jess! Ett nytt mål nåt!

Målet är mot den stora förändringen av min tillvaro nu och i fortsättningen. Men än är det för tidigt att berätta vad jag håller på att förändra. Steg för steg mot slutmålet som börjar bli greppbart. Du har väl kollat vad jag för övrigt håller på med nu för tiden via http://rigit.nu? Om inte, så gör ett besök i min bokblogg. I väntan på bättre tider så roar jag mig ordentligt. Även det spåret innebär en lång väntetid men som jag brukar säga…

– Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge!

La du märke till min svengelska i rubriken? Engelskt uttal med svensk stavning. Någon ordning på bloggen får det vara!

Sarkastisk

Å andra sidan ska man inte förhäva sig så…
– När du ser ljuset i tunneln så kan du vara säker på att det är ett tåg som kommer från andra hållet!

En reaktion till “– Jess! Ett nytt mål nåt!”

  1. Jess, det var en fin stavning och det betyder samma sak i både engelska och svenska, till skillnad mot ordet mejl.
    Mål, ja. Nu är det snart dags för kvällsmålet, det ska bli gott med lite mat i magen! Alla har vi olika mål här i livet. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s