Twittrande svar…

Twitter är både kul och direkt. Rätt fråga eller kommentar så kommer så småningom ett och annat direkt svar. Senast från vår IT-minister Anna Karin Hatt som svar på en direkt fråga om hon kommer att fortsätta twittra även när hon blivit ny partiledare för Centerpartiet. Hon svarade…

image

Utöver en viss journalist på Computer Sweden så fick jag även ett tack för länken till en av “mina” jordbävningssajter med anledning av att redaktionen för Krisinformation letade efter detaljinformation om den senaste jordbävningen i Japan på 7.1 på Richterskalan. RIGIT visste besked den gången! Så nu har man gjort lite samhällsnytta åxå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s